Cool Bear Limonade

Koop eenmalig een Cool Bear® beker voor maar € 3,75 en je kunt vervolgens ongelimiteerd voor maar € 1,- door het hele park een refill krijgen! Cool Bear® siroop is gemaakt van puur vruchtensap. Het bevat geen toegevoegde suikers, aspartaam of andere kunstmatige toevoegingen, zoals verdikkingsmiddelen en kleurstof. Hoe kan dat? Stevia is een plantaardige zoeter en bevat geen calorieën, waardoor deze limo minder dan 3 calorieën en 1 gram koolhydraten per 100 ml bevatten! Cool Bear® geef je dus met een gerust hart aan je kind! Meer informatie en gratis extra’s zijn te vinden op de website van Cool Bear

Coolbear is verkrijgbaar bij de volgende locaties:

  • Minitrein
  • Splash
  • Tikibad
  • Plaza Restaurant

 

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.