Pannenkoeken

Pannenkoeken zijn altijd lekker. In pannenkoekenrestaurant De Carrousel hebben we deze Hollandse lekkernijen in alle soorten en maten.

De prachtige Carrousel in het pannenkoekenrestaurant is al meer dan 150 jaar oud. Vroeger werd deze oude draaimolen in beweging gezet door echte paarden, nu kun je op de rug van een Carrouselpaard van een relaxed rondje genieten voordat je aan je pannenkoek begint.

Openingstijden 

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.