Pannenkoeken

Begin je dag met een heerlijk pannenkoeken ontbijt in pannenkoeken restaurant de “ Carrousel “. Hier worden de pannenkoeken op traditionele manier gebakken en belegd met jouw favorite topping. Wat dacht je van een pannenkoek met aardbeien, frambozen en Maple siroop!

Kom langs en laat je dag beginnen met een verrukkelijk ontbijt in pannenkoeken restaurant de Carrousel.

Openingstijden 

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.