Wassenaar
In het centrum van Wassenaar, dat op loopafstand van Duinrell ligt, vind je een aantrekkelijke mix van winkels en horeca. In het stijlvolle winkelgebied zijn er landelijke filiaalbedrijven (zoals de Hema) te vinden, maar ook bijzondere speciaalzaken en gezellige terrassen. IJssalon Luciano, daar waar de ijsliefhebber verwend wordt, is een begrip in het dorp. Wassenaar is een prachtige historische plaats midden in een bosrijke omgeving. In het groen zijn er veel grote landhuizen te vinden, maar ook de pittoreske dorpskern is een bezoek waard. De oude dorpskerk bijvoorbeeld is al in de twaalfde eeuw gebouwd. Vergeet niet ook even langs molen Windlust (uit 1668) te wandelen.
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.