Wandelen

Duinrell ligt midden in Nationaal Park Hollandse Duinen, een park dat is uitgeroepen tot een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je hoeft Landgoed Duinrell niet af om al wandelend van prachtige natuur te kunnen genieten. Loop bijvoorbeeld rechts naast de Rodelbaan ons mooie duingebied in. Daar kun je ook de uitkijktoren beklimmen waar je vrijuit over het natuurgebied en de Noordzee kunt kijken. Al wandelend (of hardlopend) kun je daar ook de Sport Trail volgen door het bos. In de nabije omgeving van Duinrell kun je ook urenlang wandelplezier beleven in de natuur. Stap je tent of je Duingalow uit, en ga op pad. Wij hebben alvast een aantal afwisselende wandelroutes voor je uitgezocht. Veel wandelplezier!
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.