Steden
De steden in de Randstad lenen zich stuk voor stuk voor een mooie stedentrip. Duinrell ligt er middenin en dus zijn de leukste steden vlakbij. Ga shoppen in Den Haag (10 kilometer met fiets of auto) of hang de toerist uit in Leiden (10 km) of Delft (20 km). Ook Rotterdam (35 kilometer met de auto), Haarlem (45 km), Amsterdam (50 km) en Utrecht (60 km) zijn prachtige steden voor een dag uit.
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.