Fietsroutes
Duinrell is een ideale uitvalsbasis voor mooie korte en lange fietstochten. Hieronder hebben we 7 prachtige fietsroutes onder elkaar gezet. Geniet van de duinen, van prachtige landgoederen of van koninklijke hotspots. Alle routes maken gebruik van de knooppunten van de ANWB die heel eenvoudig te volgen zijn via bordjes op paaltjes langs de fietspaden.
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.