Musea in de buurt

In de buurt van Duinrell kun je talloze musea bezoeken. Beleef kunst, natuur en architectuur bij museum Voorlinden of geniet van een van ’s werelds mooiste collecties automobielen in het Louwman Museum.

Wil je iets verder weg? Laat je dan opsluiten in een gevangeniscel in het middeleeuwse museum de Gevangenpoort in Den Haag. Of ontdek de wonderlijke wereld van de natuur in Naturalis in Leiden. Liever een dagje naar Amsterdam? Duik dan in de geschiedenis en bezoek bijvoorbeeld het Anne Frank Huis of het Rijksmuseum.

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.