Cultuur snuiven

Maak met je gezin de mooiste herinneringen tijdens een heerlijke dag uit. Bezoek een monument in de buurt, maak een lange wandeling of geniet van prachtige architectuur in een pittoreske oude stad. Wil je echt een dag de toerist uithangen? Bezoek dan Keukenhof in Lisse. Landgoed Duinrell maakt deel uit van Nationaal Park Hollandse Duinen waar naast strand, duin, bos en wilde dieren nog veel meer te vinden is. Op fietsafstand kun je genieten van cultuur en historie op statige landgoederen en in talloze interessante musea.

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.