Abel. Klimbos

Zin in een actief en avontuurlijk groepsuitje? Kom dan klimmen, klauteren en tokkelen bij Abel. Klimbos in Rhoon, een van de leukste groepsuitjes in Zuid-Holland. Klimmen in ons Klimbos, vlakbij Rotterdam, is heel goed geschikt als familie-uitje, teamuitje met het sportteam of uitje met de vriendengroep. Laat jij de jonkies zien dat je het nog kan? Of je nu jong, oud, ervaren of onervaren bent; iedereen die minimaal 1,30 meter lang is en 8 jaar oud kan het avontuur aangaan.

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.