Reserveren

Online tijdslot reserveren

Vul je unieke code in. Met elke unieke code kun je één reservering maken voor jouw accommodatie.
1
Kies een dag. Je kunt maar één dag vooruit reserveren.
2
Kies indoor of outdoor (indien geopend). Je ziet alleen wat er beschikbaar is. Het is niet mogelijk om van het binnen- naar het buitenbad te gaan, of andersom.
3
Kies een beschikbare aankomsttijd. Dit is het tijdstip waarop je in de wachtrij wilt gaan staan. Selecteer vervolgens het aantal personen waarvoor je de reservering wilt maken. Klik hierna op "reserveren". Je gekozen product komt in je winkelmand te staan. Klik op "doorgaan".
4
Vul je gegevens in en klik op "bevestigen".
5
Afhankelijk van je type accommodatie kan het zijn dat je voor iedereen vanaf 3 jaar nog een toeslag moet betalen. Lees voor meer informatie onze toegangsregelingen. Heb je ingecheckt bij Eurocamp of Vacanceselect? Dan betaal je voor het binnenbad €10 per persoon voor 2 uur toegang en indien geopend voor het buitenbad €5 per persoon voor 4 uur toegang.
6
Je ontvangt per e-mail een bevestiging per persoon. Laat de bevestigingen scannen bij het Tikibad.
7

Hoe krijg ik toegang?

Ga op het gekozen tijdstip in de wachtrij staan.
1
Meld je bij de kassa en laat hier je Duinrell-ID per persoon zien en de bevestigingen scannen.
2
Vanaf het moment van binnenkomst gaat je toegangsduur lopen. Per bezoek krijg je daarnaast maximaal een half uur extra tijd voor het omkleden. Blijf je langer? Dan betaal je een toeslag van €5,- per uur per persoon bij de kassa van het Tikibad. Bij het verlaten van het Tikibad wordt gecontroleerd hoe lang je binnen bent geweest.
3