Reserveren

Vul je unieke code in. Met elke unieke code kun je één reservering maken voor jouw accommodatie.
1
Kies een dag. Je kunt maar één dag vooruit reserveren.
2
Kies indoor of outdoor (indien geopend). Je ziet alleen wat er beschikbaar is. Het is niet mogelijk om van het binnen- naar het buitenbad te gaan, of andersom.
3
Kies een beschikbare aankomsttijd. Dit is het tijdstip waarop je in de wachtrij wilt gaan staan. Selecteer vervolgens het aantal personen waarvoor je de reservering wilt maken. Klik hierna op "reserveren". Je gekozen product komt in je winkelmand te staan. Klik op "doorgaan".
4
Vul je gegevens in en klik op "bevestigen".
5
Afhankelijk van je type accommodatie kan het zijn dat je voor iedereen vanaf 3 jaar nog een toeslag moet betalen. Lees voor meer informatie onze toegangsregelingen. Heb je ingecheckt bij Eurocamp of Vacanceselect? Dan betaal je voor het binnenbad €10 per persoon voor 2 uur toegang en indien geopend voor het buitenbad €5 per persoon voor 4 uur toegang.
6
Je ontvangt per e-mail een bevestiging per persoon. Deze neem je mee naar het Tikibad.
7

Hoe krijg ik toegang?

Ga op het gekozen tijdstip in de wachtrij staan.
1
Je bevestiging met QR code scan je zelf per persoon bij de toegang van het Tikibad en deze heb je ook weer nodig om uit te scannen. Er kan door onze medewerkers gevraagd worden om je Duinrell-ID te laten zien.
2
Vanaf het moment van binnenkomst gaat je toegangsduur lopen. Per bezoek krijg je daarnaast maximaal een half uur extra tijd voor het omkleden. Blijf je langer? Dan betaal je een toeslag van €2,00 per 15 minuten per persoon bij de kassa van het Tikibad. Bij het verlaten van het Tikibad wordt gecontroleerd hoe lang je binnen bent geweest.
3
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.