Praktische informatie

Openingstijden
Voeg hier wat leuke tekst toe.
Contact

Tel.: +31 (0) 70 5155 255
E-mail: info.duinrell.nl

Attractiepark en Camping Duinrell B.V.
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Tickets

Koop vooraf je tickets online.

Leuk op Duinrell? Misschien is een Duinrell- abonnement iets voor jou?

Kluisjes

We hebben kluisjes in het attractiepark en in het Tikibad. In het attractiepark vind je ze naast de toiletten, tegenover de Ballenzee en in restaurant de Schaapskooi. Deze kluisjes zijn te huur voor €0,50 per kluisje. De kluisjes in het Tikibad zijn gratis (momenteel gesloten i.v.m. coronavirus).

EHBO

Op Duinrell hebben we een EHBO-post bij de Botsboten, in het Tikibad en in de receptie van het vakantiepark. Bij spoedeisende gevallen graag direct een van onze medewerkers aanspreken. Er zijn AED’s aanwezig.

Gevonden voorwerpen

Ben je een eigendom kwijtgeraakt en/of verloren op Duinrell? Wij helpen je graag om het weer terug te vinden. Vul het gevonden voorwerpen formulier in.

FAQ

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact op.

Buggystalling

Buggy’s zijn niet toegestaan in het Tikibad en in het Zomertheater, hier is een buggystalling aanwezig. Je kunt bij de kassa van het Tikibad voor €10,- borg een slot huren. Wij adviseren je om jouw baby in een Maxi-Cosi te vervoeren, deze mag wel worden meegenomen.

Met baby

Verschonen
Je kleintje verschonen kan in de toiletten tegenover de Ballenzee, de toiletten achter de Schaapskooi (naast het Tikibad), de toiletten in Duinrell Plaza en in het Tikibad.
Luiers zijn te koop in de Superstore in Duinrell Plaza.

Voeden
Wil je in alle rust voeden? Ga dan naar het La Place restaurant in Duinrell Plaza. Wil je een flesje of potje opwarmen? In onze La Place restaurants is een magnetron aanwezig. De medewerkers in het restaurant helpen je graag verder.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Duinrell hoog in het vaandel. Daarom gelden er voor onze attracties en  glijbanen in het Tikibad veiligheidsregels. Het gebruik van attracties en glijbanen is op eigen risico.

Roken

Roken is niet toegestaan in alle overdekte openbare ruimtes op Duinrell, in attracties, in de wachtrijen van attracties, in het Tikibad en in de verblijfsaccommodaties.