Praktische informatie

Voor een bezoek aan Amsterdam!

Hoe kom je van Duinrell naar Amsterdam?

Met de auto is het vanaf Duinrell ongeveer 50 minuten rijden naar Amsterdam. Parkeren in Amsterdam is alleen behoorlijk duur. Er zijn verschillende parkeergarages en straten waar je kunt parkeren. De tarieven verschillen per gebied. Er zijn ook verschillende P+R parkeerlocatie. Op die locaties kun je parkeren om vervolgens over te stappen op het openbaar vervoer. Als je bij het betalen van parkeergeld op die locaties je OV-chipkaart laat zien, dan betaal je een aangepast tarief. Wil je liever niet met de auto naar Amsterdam? Dan kun je ook met het openbaar vervoer. De gemiddelde reistijd van Duinrell naar Amsterdam is 1 uur en 25 minuten. Pak vanaf Duinrell een bus naar Leiden, Den Haag of Voorschoten. Eenmaal aangekomen op één van deze nabijgelegen station, kun je een trein naar Amsterdam Centraal pakken. Plan je reis van tevoren via 9292.

Vervoer in Amsterdam

Er zijn verschillende mogelijkheden om van A naar B te komen in Amsterdam. Huur bijvoorbeeld een fiets. Met de fiets kun je overal gemakkelijk heen in de stad. Er zijn veel plekken in de stad waar je een fiets kunt huren. Als je liever gebruik wil maken van het openbaar vervoer, dan kan dat natuurlijk ook. In Amsterdam kun je je ook gemakkelijk verplaatsen met het openbaar vervoer. Tip: wil je veel gebruik maken van het openbaar vervoer? Je bespaart veel euro’s als je gebruik maakt van een dagkaart.

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Kom je met meerdere auto’s? Meld dit dan bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra auto kost € 15,- per dag (op P1/P2 geldt €15,- per dag of uitrit). Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren.