Verlichte attracties

Elke zaterdag tot 20:00

Spectaculair verlichte attracties

Ook deze winter zijn de leukste Duinrell-attracties op zaterdagavond extra geopend én spectaculair verlicht.  Vanaf 5 november kun je op zaterdagavond als gast ook in het donker genieten van onze gaafste attracties. 

Vind je overdag de Falcon al spannend? In het donker is de duikvlucht
vanaf 22 meter hoogte nog adembenemender. De rookmachines en lichteffecten zorgen
voor een fenomenaal avontuur in het duister. Ook in de Dragonfly en Wild Wings raas je door het donker terwijl de lichten om je heen flitsen.

Toegang

Je hebt toegang tot deze bijzondere zaterdagavonden als je overnacht op Duinrell. Slaap je niet op ons vakantiepark? Geen zorgen: Je kunt alsnog deze unieke ervaring beleven! Met een Tikibad-ticket heb je op zaterdagavond ook toegang tot de spectaculair verlichte attracties. Een leuk extraatje dus!

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.