Live Cooking Buffet

Datum: 25 december
Tijd: aanvang vanaf 17:00
Locatie: Duinrell Plaza

Tijdens het sfeervolle Live Cooking Kerstbuffet in Duinrell Plaza word je warm ontvangen voor een van de gezelligste avonden van het jaar. Kom in het Live Cooking restaurant uitgebreid culinair genieten van ons luxe kerstbuffet met kleine voorgerechtjes, salades, verse pizza uit eigen pizza oven, Aziatisch buffet, vlees en vis van de grill, bijgerechten, sauzen en een spetterend dessertbuffet.

Deze kerst editie van ons live cooking buffet is voor al onze verblijfsgasten en parkbezoekers beschikbaar. Je kunt met een gerust hart genieten van alle gezelligheid in een warme kerstsfeer.

Wij verwelkomen je graag! Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en hebben we een gezellige kinderhoek.

Prijzen*
 Volwassenen: € 49,50 p.p
– Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 27,50 p.p.

*Inclusief Limonade, vruchtensap, koffie en thee.

Test melding calamiteit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.