Pub

Sluit je dag aangenaam af in de gezellige Duinrell Pub in Duinrell Plaza, waar altijd wel iets te doen is. In de mooie pub hangt een ongedwongen en is er vriendelijke bediening. Op groot scherm kun je grote sportevenementen live volgen terwijl jij aan de bar van je favoriete biertje geniet. Ook de Mini-Bowling en de Gamehal zorgen voor extra plezier.

Openingstijden 

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.