Buitenbar

Met de opening in 1935 was restaurant de Schaapskooi het allereerste restaurant op Duinrell. Je vindt het restaurant midden op het park tussen de attracties. Het terras heeft uitzicht op onze speeltuin. Tijdens jullie verblijf openen wij onze Kiosk dagelijks voor een lekkere kop koffie met een gebakje, een broodje of salade of een heerlijke borrel met bitterballen en een drankje aan het einde van de dag, terwijl de kinderen in de speeltuin spelen. Dagelijks open tot 21:00 uur (Sluit bij regen).

Openingstijden 

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.