Groene Barracuda

Gebied: Tikibad binnen
De eerste groene glijbaan van het Tikibad is er één om niet te missen. Vanaf 20 meter hoog glij je lekker lang naar beneden, totdat je in het bad onderaan plonst. Let op! Glijden met twee personen is alleen toegestaan wanneer het een klein kind onder begeleiding van een volwassene betreft.
Snelheid: 20km/ u
Lengte: 110 meter
Type: Glijbaan
Hoogte: 14 meter
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.