National Roller Coaster Day

Morgen, 16 augustus is het National Roller Coaster Day. En dat gaan we vieren!

Morgenochtend openen we speciaal voor onze vakantiegasten onze 3 achtbanen een half uurtje eerder: de Falcon, Dragonfly en de Kikkerachtbaan! Kom je ook?

9.20                 Verzamelen bij de Dragonfly

9.30                 Opening achtbanen met Rick de Kikker

9.30 – 10.00     Falcon, Dragonfly en Kikkerachtbaan gaan exclusief open voor vakantiegasten

Extra leuk: we maken tussendoor foto’s en video’s voor op social media én je mag natuurlijk op de foto met Rick de Kikker!

Leeftijd: Iedereen
Locatie: Dragonfly
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.