Bubbel voetbal

Jouw meest hilarische activiteit van je verblijf: Bubbel Voetbal. In dit stoere spel ga je als team, allemaal gehuld in een enorme doorzichtige bubbel, de strijd met een ander team aan. Bots er maar op los. Ook de toeschouwers zullen zich zeker vermaken! Let op: het kan zijn dat door jouw lengte de bubbel niet goed aansluit op het lichaam, in dit geval is het vanwege veiligheidsredenen niet mogelijk om mee te doen.
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Locatie: Sport veld
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.