Bingo

Tijdens deze traditionele bingo-avond maak je kans op leuke prijzen! We spelen met een boekje van 4 kaarten, en op elke kaart spelen we 3 rondes. Let op: Alleen contant betalen mogelijk. Bingo €10,- | Superbingo €5,- | Pen €2,- | Stempel €2,50. LET OP: De aangegeven tijd is de starttijd, zorg ervoor dat je minstens een kwartier van te voren aanwezig bent.
Leeftijd: Iedereen
Locatie: Duinrell Plaze, Pallandt
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.