Locomotion

Voor de allerkleinsten is de Locomotion een echt stoere attractie. In dit westerntreintje razen ze – zonder ouders – door het Wilde Westen. Ook mini-helden die pas nèt kunnen zitten, mogen zelf op reis in deze trein. Dankzij een extra veiligheidsriem blijven ze prima op hun plekje zitten. Door allerlei knopjes in te drukken kan extra geluid gemaakt worden.

Facts & Figures

Type: Trein
Aantal: 2 treinen
Capaciteit: 20 personen
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.