Kikkerachtbaan

Voor iedereen die nog aan het begin van zijn of haar achtbaan-carrière staat, is de Kikkerachtbaan de perfecte start. Met Rick de Kikker voorop flits je tussen de bomen door en zoef je als een held door de bochten. Deze familieachtbaan gaat hard, maar als je een beetje lef hebt, is hij niet eng. Voor je het weet zit je er nog een keer in!

Facts & Figures

Type: Achtbaan
Snelheid: 40km/ u
Lengte eisen: 120
Lengte: 360 meter
Hoogte: 8 meter
Tijdsduur: 70

#Duinrell

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.