Dragonfly

In deze achtbaan van 361 meter lang en met een toppunt van 15 meter hoog vlieg je in een spannende rit tussen de bomen door. Beland in zinderende bochten en geef je over aan wat komen gaat. Deze achtbaan zal je niet snel vergeten!

Facts & Figures

Type: Achtbaan
Snelheid: 50km/ u
Lengte eisen: 0.90m tot 1.10m onder begeleiding. Vanaf 1.10m zelfstandig.
Lengte: 362 meter
Hoogte: 15 meter
Bouwjaar: 2012

#Duinrell

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.