De Oude Lijnbaan

Of je nu zelf aan het stuur zit of achterin plaats neemt, ieder ritje op De Oude Lijnbaan is een belevenis op zich. De oude voertuigen kunnen vrij bestuurd worden, dus extra leuk voor onze kleinste gasten. En geen zorgen; de auto’s zitten vast aan de lijnbaan, dus je kunt achterin gerust even bijtanken voor de rest van je Duinrell-dag. Elk voertuig heeft een eigen thema, waardoor je iedere rit weer anders beleeft.

Facts & Figures

Type: Oldtimer baan
Snelheid: 6km/ u
Lengte: 218 meter
Tijdsduur: 10 minuten
Bouwjaar: 2023
Aantal: 4x vrachtwagen, 4x bus
Capaciteit: 4
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.