Botsboten

Wat is er leuker dan lekker rondvaren en botsen tegen iedereen die je tegenkomt op het water. Gelukkig hebben de ronde Duinrell-boten een groot stootkussen zodat je heerlijk je gang kunt gaan. Ontwijk je je mede-kapiteins liever? Dan zul je hard moeten trappen!

Let op: zwemdiploma vereist.

Facts & Figures

Tijdsduur: 5
Bouwjaar: 2023
Aantal: 10
Capaciteit: 1
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.