Aqua Swing

Doe je ogen dicht en ervaar dat je vliegt in deze reuze-zweefmolen. Draai heerlijke rondjes terwijl een rij fonteinen probeert je voeten nat te spuiten. Dit zal niet lukken want doordat het bovenste gedeelte van de molen kantelt, zweef je gelukkig de helft van de tijd op wel 10 meter hoogte rond.

Facts & Figures

Type: Zweefmolen
Lengte eisen: 120
Hoogte: 10 meter
Capaciteit: 48

#Duinrell

nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.