Aqua Shute

Als je op je sleetje vanaf de 18 meter hoge waterglijbaan Aqua Shute schiet, kun je zelfs de 45 kilometer per uur aantikken! Doordat er water door de baan stroomt, ga je nog harder. Maar pas op: als je niet recht blijft zitten, word je nat! Misschien heb je de eerste keer even een zetje nodig, maar voor je het weet, ben je verslaafd.

Facts & Figures

Type: Waterattractie
Snelheid: 45km/ u
Lengte eisen: 120
Hoogte: 18 meter
Aantal: 2 glijbanen
Capaciteit: 1 persoon
nl_NLNL

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. De parkeerplaatsen zijn veelal op loopafstand.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.