Praktische info

Contact

Tickets

Parkeren

Huisdieren

Duinrell ID

Kluisjes

Pinnen

Gevonden voorwerpen

FAQ

EHBO

Buggystalling

Veiligheid

Roken

Met baby

Met beperking

nl_NLNL

Parkeren

Kom je met de auto? Er zijn voldoende parkeergelegenheden op Duinrell. Parkeren kost  €15,- per auto (per dag). Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op het entreeplein. De eerste 90 minuten zijn gratis. 

Buggystalling

Buggy’s zijn niet toegestaan in het Tikibad en in het Zomertheater, hier is een buggystalling aanwezig. Je kunt bij de kassa van het Tikibad voor €10,- borg een slot huren. Wij adviseren je om jouw baby in een Maxi-Cosi te vervoeren, deze mag wel worden meegenomen.

Met beperking

Toegang tot attracties

Bijna al onze attracties* hebben een speciale invalideingang. Op vertoon van een Autipas of doktersverklaring krijg je toegang tot de attractie via deze invalideningang (meestal de uitgang). Bezoekers met een beperking mogen met één begeleider de attractie(s) bezoeken. Ben je met een groter gezelschap? Dan kan de rest aansluiten in de reguliere wachtrij. Wanneer zij aan de beurt zijn, kom jij samen met jouw begeleider ook aan de beurt. 

* De Aqua Shute, Monorail en waterspin hebben geen speciale rolstoelingang en zijn niet toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel.

Rolstoelverhuur

Rolstoelen zijn voor € 2,00 te huur bij de Fietsverhuur (zolang de voorraad strekt). Let op: € 20,00 borg en legitimatie vereist.

Met baby

Verschonen
Je kleintje verschonen kan in de toiletten tegenover de Ballenzee, de toiletten achter de Schaapskooi (naast het Tikibad), de toiletten in Duinrell Plaza en in het Tikibad.
Luiers zijn te koop in de Superstore in Duinrell Plaza.

Voeden
Wil je in alle rust voeden? Ga dan naar het La Place restaurant in Duinrell Plaza. Wil je een flesje of potje opwarmen? In onze La Place restaurants is een magnetron aanwezig. De medewerkers in het restaurant helpen je graag verder.

Gevonden voorwerpen

Ben je een eigendom kwijtgeraakt en/of verloren op Duinrell? Wij helpen je graag om het weer terug te vinden. Vul het gevonden voorwerpen formulier in.

Tickets

Koop vooraf je tickets online. Leuk op Duinrell? Misschien is een Duinrell- abonnement iets voor jou?

Contact

Tel.: +31 (0) 70 5155 255
E-mail: info@duinrell.nl

Attractiepark en Camping Duinrell B.V.
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Openingstijden

Komende 7 dagen

No data was found

Roken

Roken is niet toegestaan in alle overdekte openbare ruimtes op Duinrell, in attracties, in de wachtrijen van attracties, in het Tikibad en in de verblijfsaccommodaties.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Duinrell hoog in het vaandel. Daarom gelden er voor onze attracties en  glijbanen in het Tikibad veiligheidsregels. Het gebruik van attracties en glijbanen is op eigen risico.

Maatregelen

  • Houd altijd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Besteed extra aandacht aan hygiëne.
  • Wacht met je gezin binnen de aangegeven vakken.
  • Volg de instructies van onze medewerkers op.
  • Volg de aangegeven looprichting.
  • Voor bezoekers vanaf 13 jaar geldt een mondkapjesplicht in alle publieke binnenlocaties van Duinrell. Voor alle buitenlocaties van het attractiepark adviseren wij een mondkapje te dragen

EHBO

Op Duinrell hebben we een EHBO-post in het Tikibad en in de receptie van het vakantiepark. Bij spoedeisende gevallen graag direct een van onze medewerkers aanspreken. Er zijn AED’s aanwezig.

FAQ

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact op.

Pinnen

Op Duinrell  hebben wij twee pinautomaten, één bij de receptie en één bij de gamehal.

Kluisjes

We hebben kluisjes in het attractiepark en in het Tikibad. In het attractiepark vind je ze naast de toiletten, tegenover de Ballenzee en in restaurant de Schaapskooi. Deze kluisjes zijn te huur voor €0,50 per kluisje. De kluisjes in het Tikibad zijn gratis. 

Huisregels

Om ieders bezoek aan Duinrell zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij parkregels opgesteld. Met het betreden van Duinrell ga je akkoord met dit reglement.

Huisdieren

Neem je je huisdier of hond mee naar Duinrell? Dat mag, mits deze is aangelijnd en de Duinrell penning draagt (verkrijgbaar bij de kaartcontrole). Toegang tot het attractiepark kost €6,50 per huisdier. Je bent verplicht om een ‘opruimzakje’ mee te nemen en te gebruiken. In het Tikibad, de restaurants, Plaza en het Zomertheater zijn huisdieren niet toegestaan.

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail (info@duinrell.nl) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto’s mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.